Noniin, ensimmäinen osa olisi sitte vaaalmis (::, mutta VAROITAN osa on todella nopea, että älkää kommentoiko siitä että oli tosi nopea koska tiedän sen ! (: ps. kuvatkin voivat ehkä olla vähän sönkköä.

 "Tässä minä nyt olen, tyttö uudessa ja isossa seikkailussa", Lauren mietti, ja katsoo ympärilleen ja huokailee huomatessaan ostaneensa todella ison tontin. Hän ei pitänyt siitä koska rahaa ei jäänyt enää paljon, ja sehän on todella huono asia. Lauren osti talon joka maksoi yhteensä 15 200 simelonia, johon jäi 4 800 simelonia kodin sisustamiseen.

 Esittelyyn, tässä on siis Lauren Windmill koko komeudessaan. Lauren asteli juuri The Newfieldin kaupunkiin. Hänen luonteensa on hyvin normaali, 3-6-6-3-7 ärhäkkä naikkonen. Hänen horoskooppinsa on kalat. Tämän neidin mieltymyksiin kuuluu hajuvesi ja mustat hiukset, Lauren taas inhoaa kamalaa löyhkää.

 Kylpyhuone ja keittiö sisustettiin samaan paikaan, mutta kun mies löytyisi niin varmasti tulisi paljon parempi talo (:

 Makuuhuone taas näytti tältä.

"Tuleppas tänne, tänne näin, juuri tänne purkkiin", Lauren huutaa pihalle päästyään ja katsellessaan vähän ympärilleen. Lauren oli sitä mieltä että perhosten nappaaminen olisi varmasti mukavaa ja leppoisaa, kun kotikin oli rumilus.

"Sainpas sinut!" Lauren huutaa kurkku suorana ja sulkee nopeasti purkinkannen ja rientää keittiöön. Asettaa purkin ja katselee sitä ihastellen, mutta Lauren ei ole mikään eläinrääkkääjä, päinvastoin hän pitää eläimistä. Rakkaus eläimiin ja hyönteisiin voittaa ja hän avaa purkin ja päästää perhoset pois. "Hyvästi, en ikinä unohda sinua Amalia!" Lauren huutaa yhden perhosen perään.

Laurenin eläinten leikkiminen saisi nyt loppua, koska oli muitakin tärkeitä asioita hoidettavana. Esimerkkinä työn hakeminen. Lauren ei koskaan ollut hyvä etsimään työtä koska ei mikään onnistunut. "Oi, nyt löytyi oikein hyvä. Urheiluala, olen aina halunnut olla todella laiha ja hyvin urheilullinen, jos se olisi sitten tämä", Lauren huokaisee ja päätti soittaa ja ilmoittaisi että ottaisi työn. Laurenin työksi päätyi joukkueen maskotiksi jonka palkka olisi 154 simelonia per. työkerta.

"Hei, olen Titta Turhama. Olen puutarhakerhossa ja toivoisin,että liittyisit sinne myös", sanoo nainen joka esittöityi Titta Turhamaksi. "Kiitos, olen Lauren Windmill, olen ehkä lähimailla liittymässä, mutta täityisi ensin kasvattaa puutarha", Lauren sanoo ja kättelee Tittaa. "Tottahan toki, ovemme ovat aina auki", sanoo Titta ja lähtee.

Noin kello puoli yksi Laurenin luo saapuu joukko rumiluksia. Naiset olivat Maisa Bäckman, Raija Leppänen ja Benjami Lohela. Joka varmasti johti tätä rumilus ryhtää, jotenkin tuntuu kun olen pelannut että vain rumia henkilöitä tulee aina tontilleni, mutta eihän sille voi mitään.

"Hei, olen Lauren Windmill ja tarvitsisin apuasi. Haluaisin miehen itselleni, mutta niitä ei ole vielä näkynyt soitin sinulle jos voisit auttaa minua", Lauren sanoo puhelimeen josta alkoi kuulla kamalaa mörinää. "Tietysti voin,odota hetki. Olen juuri tulossa", kuuluu puhelimesta ja sulkeutuu samantien.

Odotellessaan Lauren alkoi etsiä aarteita omalta pihaltaan, hän ajatteli että jos löytäisi jotain kallista niin voisi myydä sen ja sisustaa omaa taloaan.

"Päivää, olen Krista Mäntylä ja tulin auttamaan sinua", sanoo Kristaksi esitellyt nainen ja ottaa esille pallonsa. "Haluaisin kovasti miehen iteselleni, olen hyvin yksinäinen ja haluaisin jo lapsiakin, haluan jatkaa omaa sukuani", sanoo Lauren ja ojentaa Kristalle nipun jossa oli rahaa. "Kyllähän tämä sopii, tiedän sinulle sopivan", Krista sanoo ja heilautti palloansa.

Ensimmäisellä kerrallahan se ei ikinä onnistu, mutta seuraavalla kerralla onnistui. Ylempi esitteli itsensä Björn Ryyniläksi ja toinen viehättävä mies Joonas Karstaksi.

"Päivää, olen Lauren Windmill", Lauren esittäytyy ja halaa miestä. "Hei sinullekkin, olen Joonas Karsta", mies sanoo ja halaa ystävällisesti.

Lauren ja Joonas tutustuivat päivää myöten ja Joonas lupasi jäädä yöksi. "Mitä haluaisit juuri nyt, Joonas?" Lauren kysyy vähän epävarmana, mutta kysyi kumminkin. "Haluaisin suudella sinua, jos se ei sinua haittaisi?" Joonas sanoo ja hieroo Laurenin poskea. Pian hänen kätensä lipovat Laurenin kaulaan ja hän suutelee Laurenia romanttisesti. Suutelun jälkeen Lauren pyyhkii suupieliään kuten Joonaskin.

"Joonas, haluaisitko muuttaa minun luokse?" Lauren kysyy ja katsoo Joonasta epäillen. "Mikä ettei, eihän minullakaan ole mikään kummoinen kämppä, mielelläni muuttaisin tänne!" Joonas sanoo ja katsoo Laurenia ja halaa häntä.

Talosta tuli tälläinen, en mitenkään halua muuten kertoa, kerron sitten paremmin kun se on paljon hienompi.

"Olet ihana!" Lauren sanoo ja suutelee Joonasta. "Sinä olet todella hassu ja söpö", Joonas sanoo ja kietoo kätensä Laurenin ympäri. "On vähän noloa sanoa, mutta taidan rakastaa sinua" Lauren sanoo ja katsoo Joonasta. "Mitä noloa siinä on, minäkin rakastan sinua. Vaikka emme ole tunteneet vielä kauan", Joonas sanoo ja ottaa kengät pois Laurenin jalasta.

Jonka seurauksen te varmasti tiedätte, mutta ehkä vähän naurahdin simien muodonmuutokselle, se oli niin ihana, kroppa muuttui kerta heitolla sänkyyn mentäessä! :D

"Haluatko mennä kihloihin kanssani ?" Lauren polvistuu Joonaksen eteen ja avaa sormusrasian. Joonas hämmästyi ja jäi tuojottamaan Laurenia ja sormusta, mutta ottaa sormuksen ja sujauttaa sen hänen käteensä.

Tähän loppuu tähän osa, tässä oli nopeahko osa jolle en voinut mitään. Joskus nopeitakin jaksoja tulee. Mutta kommentteja ? (: