Heipä hei, ajattelin että ennen kuin olet lukemassa seuraavaa osaani niin voisit tutustua ensin heidän taloonsa :) Kirjoitan jopa jo tänään tai huomenna uuden osan !

TALOESITTELYYN

Tästä talo näyttää ulkoapäin, se on pienempi tontti minkä rakensin. Ajattelin että sitten kun on tarpeeksi rahaa niin he voisivat muuttaa takaisin siihen taloon. Ja sen sisustuksen olenkin jo miettinyt (:

Tältä näyttää kun tullaan sisälle, tämä vielä kumminkin muuttui pelin aikana. Saatiin shakkipöytä ja maalausteline. Maalausteline tuli kirjahyllyn viereen ja naulakko sen viereen. Kuvassa olevan naulakon paikalle asetin shakkipöydän ja valkoiset tuolit. Seuraavaksi mennään kurkkaamaan mitä tuolta oven takaa paljastuu.

Vessani ovat yleisesti hyvin pieniä, joten vessanpönttö ei mahtunut kuvaan. Ja sen sijaan tuossa ei näy muutenkaan niin hyvin kalusteet. Seuraavaan taloon voisin tehdä vähän isomman vessan, vai mitä tuumitte?

Joonaksen ja Laurenin huone ei ole kovin kummoinen, vaan ihan perus. Ruskea, mikä viime talossakin näkyi, ajattelin että kunnes molemmat saavat lisää luovuutta huonetta sisustettaisiin hienoilla tauluilla.

Tässä on isohko olohuone, jossa ei ole kuin tv,puhelin ja sohva. Simini eivät yleisesti käytä paljon olohuonetta ainakaan näin alussa, varmasti sitten seuraavissa osissa. Sohvan taakse tuli kumminkin vielä kuntopyörä, joka ei tullut tähän kuvaan.

Kyllä, olohuone ja keittiö ovat samassa paikassa. Otin vihreän huoneen väriksi, koska pidin paljon noista tuoleista! (:

Tässä on entinen lastenhuone joka osan aikana sitte saa käytön. Tässä vielä kuva siitä miltä se nyt näyttää :

Söpö tuo sänky (: Pidin tästä paljon, mutta varmasti tulee vielä hienommaksi kun vauva kasvaa. Varmaan arvaattekin kumpi sukupuoli on kyseessä? (;

Tässä oli taloesittely, rupean kirjoittamaan nyt seuraavaa osaa, toivon että kirjoittaisitte tähän jotain (: