Hei, päätin jos tänään yrittäisin tehdä uuden osan niin pääsisin pelaamaan taas lisää. Tässä on mielestäni todella kaunis kuva, pidän tästä tosi paljon<3

Awww<3

-----

"Rakastan sinua Lauren Windmill!" kuuluu Joonaksen lempeä ääni. "Minäkin sinua, ja siksi haluan elää sinun kanssasi koko loppu elämäni!" Lauren sanoo ja kietoutuu Joonaksen syleilyyn. "Haluatko mennä vähän makuuhuoneen puolelle?" Joonas kysyi vihjailevasti.

Makuuhuoneen puolella tapahtui mitä tapahtuikin. Mutta todella ihana kuva, koska Joonaksella on aivan hemaiseva ilme. Kuten myös Laurenilla.

Peti puuhien jälkeen Joonas oli suunnitellut, että voisi tehdä jotain ruokaa omalle kullannupulle. Hän päätyi kumminkin paahdettuihin leivoksiin, koska ei ruuanlaitto ollut niin parasta.

"Rakas, mitä mieltä olet jos saisimme lapsia?" Lauren kysyy ja haukkaa leivästää pienen palan. "Se olisi itseasiassa mukavaa, haluaisin pojan koska voisin harrastaa hänen kanssaan jotain mukavaa urheilujalia, kuten jalkapalloa", Joonas sanoo ja tarttuu Laurenia kädestä. "Minä olen raskaana, tein testin äsken", Lauren sanoi hymyillen.

"Ihanaa, toivottavasti tulisi poika", Joonas sanoi ja jatkoi, "mutta ei mitään vikaa tytössä olisi. Hänen kanssaan voisi harrastaa myös jalkapalloa", Joonas sanoi ja katsoi Laurenia. "Selvä, mutta haluaisitko maistaa minun leipääni, se on todella maukasta?" Lauren sanoo ja repäisee leivästään palan ja kohotti sitä kohti Joonasta. "Anna tänne sitä, hmmh kuinka hyvää, vaikka itse sanonkin", Joonas sanoo ja pyyhkii suupieliään.

"Rakastan sinua, odotan innolla tulevaa pienokaistamme", Joonas sanoo ja tarttuu Laurenia kädestä kiinni. "Minäkin sinua, haluan mieluusti tytön", Lauren sanoo ja naurahti. "Katsotaan kumpi sieltä tulee", Joonas sanoo ja sanoi hymyillen.

Mutta ei ollut koko päivää aikaa syödä ja jutella vaan oli myös pakko käydä töissä ja hankkia rahaa. Tässä kovin hauska kuva siitä kun Joonas lähti töihin.

Raskaus alkoi näkymään oksenteluna Laurenilla.

Lauren päätti uudistaa vähän itseään, ja mietti että seuraavaksi saisi talo mennä remppaan kun on tarpeeksi rahaa. Mielestäni Lauren on paljon nätimmän näköinen kuin ennemmin.

Myös tälläisiä hiippareita jaksoi tulla häiritsemään Laurenin iltaa, en tiedä häntä ei ollut edes tervehditty niin hän asteli taloon. Huomattavasti köyhä mies.

Laurenin tultua töistä hänen mahansa kasvoi ensimmäistä kertaa, huomatkaa kuinka ahkeria perhe on näiden lehtien suhteen.

Samana iltana Joonas sai uuden ystävän, koiran jonka nimeä en muista mutta alkoi m -kirjaimella.

"Mitä pidät porsaankyljyksistä?" Lauren sanoo ja jatkoi, "tein ne tänään, päätin että kokeilisin uutta ruokalajia." "Oikein maukasta, mistä löysit reseptin?" Joonas kysyi. "En muista, jossain kirjassa se luki ja päätin tehdä kunnon annoksen niin saisi muulloinkin syödä.

Hyvin nukutun yön huomasi Laurenin silmistä, hän oli taas reippaana kohti uutta päivää.

Tässä on hyvin kaunis kuva siitä millainen asua Lauren käyttää töissä. Ehkä turha kuva, mutta otin kumminkin. Kyllähän Lauren vielä töissä käy, koska raskaus ei ole niin suurella vielä.

Töistä tullessaan, Lauren ensin otti vähän kiloja pois hänen syömisistään. Koska eilenhän söi porsaankyljyksiä. Mutta vaikuttaako se jotenkin lapsiin ? :o Sen jälkeen Lauren halusi lukea lisää ruuanlaittoa ja otti kirjan esiin ja aloitti lukemisen.

Joonaksen tultua töistä oli aika vähän petrata omaa karismaatansa. Se onnistuikin hyvin tällä vempaimella mitä oli töistä saanut.

Kun Lauren oli opetellut tarpeeksi ruuanlaittoa hän kokeili uusia reseptejä, ensimmäisenä tuli mieleen lätyt. Jotka ei valitettavasti onnistunut :(

Illan myötä Laurenin maha kasvoi suureksi.

Samana iltana, kokki tuli tervehtimään Laurenia ja sanoi että voisi käydä siellä vähän kokkailemassa. "Kuulin että olet kiinnostunut, ruuanlaitosta?" nainen kysyi. "Olet kuullut oikein, pidän ruuanlaitosta", Lauren sanoo ja kättelee samalla naista. "Olet tervetullut minun keittiööni vähän kokkailemaan, sitten kun kiinnostaa", nainen sanoi ja häipyi.

Seuraavana iltana oli kumminkin synnytyksen aika.

Joonas oli vierellä auttamassa ja kiinnostunut kumpi sieltä oli tulossa. Eniten hän toivoi pientä poikaa joka saisi sitten nimeksi Julius, mutta..

.. tulokas olikin tyttö. Tyttö taisi periä äitinsä hiukset, silmistä en muista. Tyttö sai nimekseen Aurora. Jos haluat nähdä millaisen huoneen hän sai kurkkaa tänne.

Siinä nopea kerronta kakkososasta, mitä mieltä olette ? Kommenttia saa laittaa rohkeasti, kaikki on hyvää palautetta mitä sanot.